Переїзд із лікарні додому може бути стресовою подією для пацієнта, особливо якщо у нього є обмеження у рухливості чи здоров’я потребує особливої уваги. Наша компанія Med103 забезпечує різнопланове перевезення, ми особливою увагою підходимо до транспортування дітей, людей похилого віку, забезпечуємо комфортне таксі після реабілітації.

Перевезення пацієнтів із лікарні додому

Найкращий варіант — це подбає про таксі до дня виписки пацієнта з лікарні заздалегідь, враховуючи стан здоров’я. Наприклад, це може бути медичний транспорт із необхідним обладнанням або переобладнане комфортне таксі.

Можливо, знадобиться тимчасова адаптація будинку для забезпечення безпеки та комфорту пацієнта. Розгляньте установку поручнів, що підтримують пристроїв та інших необхідних пристроїв.

Транспортування лежачих пацієнтів

Транспортування лежачих пацієнтів із лікарні додому потребує спеціалізованого медичного автомобіля, обладнаного для забезпечення безпеки та комфорту під час перевезення. Декілька основних елементів, які присутні у наших медичних автомобілях.

  • Кушетка: спеціальна поверхня, призначена для зручного положення пацієнта під час транспортування.
  • Системи фіксації забезпечують надійну фіксацію пацієнта, щоб уникнути руху під час перевезення.
  • Залежно від стану пацієнта, в наших амбулансах таксі встановлюється необхідне обладнання: монітори життєвих показників, кисневі системи, дефібрилятори та інше.
  • Лікарські засоби: необхідні медикаменти для догляду за пацієнтом у дорозі.
  • Переносні засоби для підйому: для пацієнтів, які не можуть самостійно пересуватися, наші бригади використовують спеціалізовані системи для підйому, наприклад, лебідки або інші пристрої.

У деяких випадках, особливо якщо пацієнт перебуває у складному стані і вдома йому буде забезпечений медичний догляд, ми комплектуємо бригади відповідним медперсоналом.